Criza energetică stiri: 1684
Cutremure stiri: 287

Cînd începe Etapa audițiilor live a concursului Eurovision

24 ian. 18:15   Societate
1498 0

Etapa Audițiilor Live, a concursului de muzică Eurovision, începe sîmbătă, 28 ianuarie. 31 de piese urmează să fie audiate, la ora 14:00, în studioul mare al Televiziunii Publice.

Audițiile vor fi transmise în direct la postul de televiziune Moldova 2 și pe site-ul acestuia, precum și pe www.eurovision.md.

La fel, pe 28 ianuarie, la ora 19:30, la postul de televiziune Moldova 1 va avea loc o ediție specială despre audițiile live cu participarea specialiștilor din domeniu și a membrilor juriului. În cadrul acestei ediții va fi anunțată lista finaliștilor. În conformitate cu prevederile Regulamentului, primii 10 concurenți, care vor acumula cel mai mare punctaj în audițiile live, vor concura în Finala Națională.

În cadrul Selecției Naționale Eurovision Song Contest 2023 au fost înregistrate 60 de dosare, dintre care au fost selectate 33 de piese. Două piese au fost descalificate din concursul Eurovision, etapa națională, din cauza încălcării Regulamentului.

În acest an, cea de-a 67-a ediție a Eurovision se va desfășura în Liverpool, Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord.

0
0
1
0
3

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ar trebui să demolăm monumentele din perioada sovietică?
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий