COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI770 910 INFECTAȚI289 025(+648)   TRATAȚI 273 259     DECESE 6695(+16)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2922
Puterea stiri: 6766

Cinci locuri de odihnă în Moldova: unde să petreci ultima lună de vară?

29 iul. 15:58 (reactualizat 31 iul. 11:34)   Societate
5581 0

August reamintește deja că în curînd perioada vacanțelor se va încheia, iar voi nu ați avut încă timp să vă odihniți?

Vă propunem atenției dvs. mai multe locuri bugetare în republica noastră, unde nu numai că vă puteți relaxa, ci și vă puteți întrema.

Sanatoriul "Nistru" (Camenca)


În Camenca condiţiile naturale, factorii climaterici, contribuie la crearea condiţiilor favorabile pentru tratament. Natura a înzestrat ţara noastră cu bogate izvoare de apă minerală. Un astfel de izvor se află în Camenca. Aici condiţiile naturale, factorii climaterici, contribuie la crearea condiţiilor favorabile pentru tratament. Pe teritoriul sanatoriului se găseşte buveta cu apă minerală "Dnestreanka".

Perspectivele de dezvoltare sînt asociate cu utilizarea izvoarelor de apă cu radon și clorură de sodiu cu o concentrație de 17 g/l, precum și cu tratamentul cu nămol. Principalii factori ai unei odihne depline și tratament fructuos în stațiunea balneară sînt aeroterapia, băile de aer și de soare, scăldatul în apele Nistrului, al cărui nume poartă sanatoriul însuși.


Sanatoriul "Nistru" este alcătuit din două clădiri cu 450 de locuri, un departament medical, o bucătărie modernă, o sală de mese decorată estetic, care poate găzdui simultan pînă la 600 de turiști, un cinematograf și o sală de concerte cu 450 de locuri, o bibliotecă, un departament medical. Terenuri de dans și de sport, programe de divertisment în orice perioadă a anului, metode moderne de diagnostic și tratament - sînt doar cîteva din ceea ce vă va rămîne în amintire.

Pachetul include: 3 mese pe zi, consultații medicale, piscină, 3 proceduri pe zi. Pentru o astfel de gamă de servicii, prețurile sînt acceptabile. O camera dubla standard va costa 380 lei pentru o zi, o camera dubla suite - 670 lei, o camera single standard - 450 lei și o camera single suite - 530 lei.

Prețul procedurilor, care nu sînt incluse în pachetul de cazare, încep de la 1 USD și nu depășește 10 USD.

Hotelul VVP Club

Acest hotel este situat la 15 minute de mers cu mașina de centrul orașului Tiraspol. La dispoziția oaspeților se află o saună și o cadă cu hidromasaj.

Sînt disponibile și proceduri de masaj. La hotelul VVP Club Wi-Fi este gratuit.

Camerele decorate individual ale VVP Club Tiraspol sînt dotate cu mobilier modern din lemn și aer condiționat. Acestea au televizoare cu canale prin satelit, un minibar și baie privată. Oaspeții se pot relaxa într-o cafenea cu motive colorate. În barul cu lambriuri din lemn puteți servi diferite băuturi.

La recepția deschisă nonstop puteți comanda serviciul de transfer la gara feroviară din Tiraspol (10 minute de mers cu mașina). Există și serviciul de transfer pînă la Aeroportul Chișinău (70 km) și Aeroportul Odessa (100 km).

De asemenea, oaspeții hotelului pot folosi parcarea gratuită. Pe teritoriul clubului există două piscine. Micul dejun este inclus în prețul cazării. Două nopți într-o cameră dublă obișnuită cu toate comoditățile va costa 1100 lei.

Baza de odihnă Sirius

Baza de odihnă Sirius s-a ascuns printre pădurile verzi din Vadul-lui-Vodă. Este un loc uimitor de atractiv pentru odihnă calmă, unire cu natură, savurarea atmosferei de linişte. Odihnă pe malul rîului Nistru, tenis de masă, saună, teren de volei, terase cu leagăne și grătare... Ce altceva mai trebuie, în principiu, pentru o companie zgomotoasă sau pentru odihna în familie cu cei dragi?

Cazarea în căsuțele de lemn separate și cabanele de piatră vă va surprinde plăcut nu numai prin confort, ci și în ceea ce privesc prețurile. În fiecare cameră există frigider, duș, toaletă, TV. Prețul cazării variază de la 400 la 600 de lei pe zi.

Sanatoriul Struguraș

Sanatoriul este amplasat pe malul stîng al rîului Nistru, regiunea bazinului acvatic Dubăsari, în preajma satelor Cocieri și Molovata-Nouă. Distanța pînă la orașul Dubăsari este de 10 km, pînă la orașul Chișinău – 50 km.

Stațiunea oferă facilități recreative și de relaxare, care includ o plajă amenajată, terenuri sportive, sală pentru jocuri de masă (biliard, tenis de masă, sah), un teren de dans, terasă de vară, bar, magazin, plimbări cu vaporul pe timp de vară, bibliotecă,frizerie, internet cafe, acces internet wireless (gratuit). De asemenea, sanatoriul ”Struguraș” dispune de o sală de 320 locuri unde regulat sunt organizate concerte și concursuri pentru vizitatori.

Regulat sînt organizate excursii cu autocarul și plimbări cu barca.

Acesta oferă 142 de camere cu cazare single și duble în două clădiri de dormit, un restaurant și o clădire medicală. Pentru cuplurile cu copii, sunt oferite 5 cabane cu două etaje. Prețurile pentru cazare încep de la 450 lei pe noapte.

La dispoziția dumneavoastră se află 142 camere pentru 1 și 2 persoane în două blocuri hoteliere, un restaurant, blocul curativ. La dispoziția familiilor cu copii sunt 5 vile cu două etaje.

Prețurile pentru cazare încep de la 450 lei pe noapte.

Baza de odihnă Fata Morgana

Baza de odihnă modernă Fata Morgana este situată într-un loc magic din Moldova, cu o priveliște uimitoare asupra rîului Nistru. Cabanele confortabile sunt construite din lemn ecologic, piatră și stuf. Ele corespund tuturor tendințelor moderne. Fiecare cabană reprezintă o clădire cu două etaje.

La parter sînt două camere "duble", care constau din: hol, baie, dormitor. Suprafața totală a camerei "duble" este de 25 m2. Fiecare cameră este dotată cu încălzire centralizată, apă caldă și un duș fierbinte. Pentru sărbătorile romantice de iarnă, în fiecare cameră există cîte o o sobă rusească. Al doilea etaj al cabanei este format din două camere de tip "apartament".

Fiecare "apartament" are o zonă comună – o cameră cu șemineu, care are ieșire la balcon cu o vedere uimitoare asupra rîului Nistru. "Apartamentele" au două dormitoare. De asemenea, "apartamentul" este dotat cu o baie, toaletă, încălzire centralizată. Suprafața totală a "apartamentului" este de 56 m2.

Pe teritoriul bazei de odihnă vă așteaptă o sală de conferințe, un restaurant în stil național moldovenesc, o degustare de vinuri moldovenești de casă, o terasă cu vedere la rîul Nistru și o zonă de grătar.

Tarife: 365 lei/persoana-noapte, mic dejun inclus.

Următoarele articole s-ar putea să îți fie de folos în acest weekend:

Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Ce părere aveți despre introducerea prezentării obligatorii a certificatului COVID-19 în Republica Moldova?
🔽🔽