X 
Coronavirus stiri: 8129
Obiectiv european stiri: 323
Criza energetică stiri: 913

Cîinele de serviciu al Poliției de Frontieră și-a îndeplinit misiunea cu brio

4 mar. 2021,, 10:41   Societate
1847

Un nou rezultat frumos a înregistrat echipa canină a Sectorului Poliției de Frontieră Costești. La trecerea frontierei de stat a reușit să identifice într-un colet pastile, catologate ca substanțe psihotrope.

În data de 3 martie curent, aflați în misiune de serviciu, inspector chinolog Artur Domnișor și colegul său patruped Iuna au intervenit în urma suspecțiilor la controlul unui microbuz, ce efectua curse de transportare a coletelor în Europa. Alături de lucrătorii vamali au fost efectuate verificări adiționale, iar ca rezultat patrupedul a semnalat la unul din colete. La examinarea pachetului s-a depistat 150 de pastille de „Somnol Zopiclon”, care se regăsesc în lista substanțelor psihotrope. În declarații, șoferul a precizat că fusese rugat să trasmită coletul în Marea Britanie. Cazul este cercetat în continuare de către polițiștii de frontieră din Direcția regională Nord.

Cîinele de serviciu Iuna activează în Poliția de Frontieră din anul 2019. Deși este printre cei mai tineri patrupezi de la frontieră a reușit să se remarce ca un adevărat profesionist, avînd în palmares o multitudine de rezultate. De serviciile sale s-au bucurat nu doar polițiștii de frontieră, dar și colegii din alte structuri de drept naționale.

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Experții vorbesc despre un posibil deficit de apă în Moldova. Ce ar trebui să facem?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав