TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Chirtoacă și-ar dori să se împace cu Anișoara Loghin? Ce declarații a făcut

Mi-aș fi dorit să corectez ceea ce s-a întâmplat cu Anișoara Loghin. Este destăinuirea candidatului Blocului Electoral Unirea, Dorin Chirtoacă, la alegerile prezidențiale.

În cadrul dezbaterilor electorale la TVR Moldova, fostul edil al Capitalei a fost întrebat despre cea mai mare dificultate din viață prin care a trecut, transmite Publika.md.

”Cea mai mare dificultate acumulată în acești 42 de ani de viață ține de ceea ce mi-aș fi dorit să reușesc, dar nu am reușit, ceea ce privește viața personală. Ceea ce privește familia și respectiv copiii. Lucru care poate va avea o evoluție mai bună pe viitor. Sper. Mi-aș fi dorit să corectez ceea ce s-a întâmplat cu Anișoara Loghin. Nu știu în ce măsura lucrul acesta mai e posibil. N-a fost bine ceea ce s-a întâmplat cu divorțul în 2016”, a declarat candidatul Blocului Electoral Unirea, Dorin Chirtoacă.

Amintim că Dorin Chirtoacă și Anișoara Loghin au divorțat în luna decembrie a anului 2016. Căsnicia celor doi a durat cinci luni. Potrivit fostului edil, decizia a fost luată de comun acord.

La finele lunii august a anului curent, Anișoara Loghin s-a logodit cu fotbalistul moldovean Radu Gînsari.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load