X 
Arşiţa stiri: 179
Jocurile Olimpice stiri: 134
Transnistria stiri: 1412

Chinul unor locuitori din Bălți. Cu ce problemă se confruntă aceștia

12 iun. 09:45   Societate
3225 0

Locuitorii unui carter din orașul Bălți sînt supuși acum, în plină vară, unui adevărat chin. Oamenii suportă mirosul neplăcut al deșeurilor, care nu au fost evacuate de cîteva zile. Cei din primăria orașului caută vinovatul.

Directorul interimar al Direcției reparații și construcții drumuri Bălți a spus pentru TV Nord că cinci mașini sînt în reparație și că așteaptă un ajutor financiar din partea primăriei.

"Mașinile s-au oprit. Avem patru mașini la reparație, cinci deja, iată după masă s-a mai stricat o mașină, primăria nu ne plătește nouă datoriile, noi nu avem pe ce să cumpărăm piese, nu avem cu ce alimenta aceste mașini. Dacă această problemă nu se rezolvă, peste o perioadă orașul va fi inundat de gunoi", a menționat Cristina Sochircă, director interimar DRCD, Bălți, notează Noi.md cu referire la jurnaltv.

Primarul municipiului Bălți spune însă că Direcția are suficiente resurse pentru a soluționa problema.

"DRCD-ul are peste un milion trei sute de mii de lei datorii față de gunoiștea de la Țambula, din cîte am înțeles eu pentru trei luni de zile nu s-au achitat acolo niciun ban", a spus Alexandr Petcov.


Pentru evacuarea gunoiului, locuitorii municipiului Bălți de la bloc achită 11 lei pe lună, iar cei din sectorul privat - 19 și 70 de bani.

0
0
0
2
3

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав