TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Chicu, în vizită la Nișcani. A bătut la ușa unei familii cu 3 copii

Premierul Ion Chicu a efectuat o vizită în satul Nișcani, raionul Călărași. Acolo premierul a vizitat familia cu 3 copii, care recent și-a pierdut casa în urma unui incendiu, transmite NOI.md.

Prim-ministrul i-a încurajat să găsească forțe pentru a depăși încercarea grea. În discuție cu primarul, premierul a rugat să fie identificată, în sat, o casă nelocuită care ar putea deveni locuință provizorie pentru familia pătimită. Ion Chicu a asigurat că o comisie a IGSU va evalua starea locuinței arse, după care Guvernul va aloca un ajutor material familiei pentru restabilirea proprietății.

Aflat în Nișcani, premierul s-a întâlnit cu autoritățile și cu locuitorii cu care a discutat despre problemele satului. Premierul a informat oamenii despre acțiunile planificate de Guvern în anul 2020, printre care a menționat investițiile publice masive în infrastructură și majorarea salariilor bugetarilor cu 10%, în mediu.

„Pentru a dezvolta economia vom investi în infrastructura rutieră și în anul 2020 vom construi mai multe drumuri. Vor continua investițiile și în drumurile din localități”, a spus premierul.

Oamenii i-au vorbit șefului Executivului despre necesitățile localității, precum finalizarea proiectului de aprovizionare cu apă, continuarea proiectului de gestionare a deșeurilor solide, iluminatul stradal și reparația Oficiului Medicilor de Familie.


Premierul asigurat că Guvernul va comunica și va coopera permanent cu autoritățile locale pentru a crește bunăstarea oamenilor și calitatea vieții.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load