COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 828 466  INFECTAȚI  316 529(+1115)   TRATAȚI 296 577     DECESE 7241 (+35)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2947
Puterea stiri: 6730

Chicu anunță că pleacă din facebook. Ce rețea de socializare a ales

13 ian. 10:38   Societate
4311 3

Fostul prim-ministru al Republicii Moldova, Ion Chicu, anunță că în cîteva zile va ”conserva” pagina sa de pe facebook și pleacă în Telegram.

”Era Facebook/Twitter a apus pentru oamenii care țin la libertatea de exprimare. Nu putem tolera nici cel mai mic atentat la această libertate fundamentală! Am beneficiat cu toții în acești peste 10 ani de o platformă de comunicare foarte comodă și tolerantă cu toți noi. Am împărtășit gânduri, informații, bucurii și necazuri - am fost cu toții o Familie! Uneori, chiar ne lăsam furați de "familiia Facebook" din cea de acasă. În câteva zile voi "conserva" această pagină, până la o nouă era a libertății de exprimare. Sper s-o mai prindem în acest veac... Pînă atunci, "scriem telegrame" unul altuia”, a scris Ion Chicu pe contul să de facebook.

Fostul prim-ministru a anunțat că pe viitor comentariile sale vor apărea pe contul t.me/ichicu.

0
Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Demiterea și arestarea Procurorului General, Alexandr Stoianoglo, au provocat reacții contradictorii în rîndul societății. Cum credeți că vor evolua evenimentele?
🔽🔽