COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 836 013 INFECTAȚI 319 614(+1370)   TRATAȚI 299 214     DECESE 7309(+36)  Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2950
Puterea stiri: 6741

Chicu a spus cum s-a hotărît ca ajutorul umanitar din România să fie întîmpinat la Telecentru

4 apr. 13:00   Societate
3719 6

Propunerea de a avea acea ceremonie de întîmpinare a ajutorului umanitar sub pod la Telecentru nu a fost din partea guvernului R. Moldova

Despre ajutorul umanitar, în care, nu știu de ce, au decis toți precum că Ion Chicu i-a dus sub pod, vreau să vă spun și aici mai multe detalii, ca să fie clar, declară fostul premier Ion Chicu în cadrul unui interviu pentru Europa liberă.

”Atunci cînd am fost informați de partea română că ne vor oferi acest ajutor frățesc și se solicită ca să fie coloana respectivă întîmpinată pe Piața Marii Adunări Naționale, și aici eu sper că cei cu care am comunicat o să vă spună care a fost răspunsul, am spus: Atîta timp cît eu o să fiu prim-ministru, mașini militare, în PMAN, a oricărui stat, indiferent, nu vor intra, pentru că aceasta înseamnă, în primul rînd, creare de precedente. Astăzi o să dorească unii, mîine alții, să vină cu mașini militare etc. De aceea, asta a fost poziția”, a spus Chicu.

0
Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Demiterea și arestarea Procurorului General, Alexandr Stoianoglo, au provocat reacții contradictorii în rîndul societății. Cum credeți că vor evolua evenimentele?
🔽🔽