X 
Criza energetică stiri: 1523
Cutremure stiri: 271
Preşedintele stiri: 3385

Chiar și la această oră aproximativ 2000 de moldoveni nu au lumină

24 noi. 12:40   Societate
1106 0

Premier Energy anunță că continuă lucrările de restabilire a furnizării energiei electrice către consumatorii afectați de deconectările avariate.

”Conform informației operative de la ora 12:00 privind restabilirea furnizării energiei electrice către consumatorii afectați de deconectările avariate din data 23 noiembrie din sectorul electroenergetic, informăm că ÎCS Premier Energy Distribution SA a reușit să realimenteze încă opt mii de locuri de consum. La moment rămân fără tensiune circa două mii de consumatori deconectați de la rețeaua de medie tensiune. Echipele operative ale operatorului de distribuție continuă lucrările de înlăturare a defecțiunilor din instalațiile electrice. Vă asigurăm că depunem toate eforturile pentru restabilirea operativă a furnizării energiei electrice către toți consumatorii afectați”, se arată într-o notă emisă presei.

Reamintim că ieri, Republica Moldova a rămas fără lumină. Din cauza lipsei energiei electrice pe străzile din capitală s-au format ambuteiaje, oamenii s-au pornit pe jos spre case, iar șoferii au făcut rînd la stațiile peco.

0
0
0
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

După remanierile de cadre din guvern, situația
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав