COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 849 435 INFECTAȚI 328 000(+906)   TRATAȚI 306 269     DECESE 7497(+38)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2955
Puterea stiri: 6908
Coronavirus stiri: 7679

Cetățenii vor avea acces liber în regiunea transnistreană pînă pe 1 iunie

6 mai. 13:47   Societate
2463 0

Administrația de la Tiraspol anunță că regulile de traversare a așa-zisei granițe, care erau aplicate pînă la pandemie, vor fi în vigoare pînă pe 1 iunie. Despre aceasta a anunțat liderul transnistrean, Vadim Krasnoselskii, pe canalul său de Telegram.

„Avînd în vedere că incidența infectărilor cu COVID-19 în rîndul transnistrenilor a început să scadă, consider posibilă prelungirea perioadei de valabilitate a regulilor pre-pandemice pentru trecerea frontierei transnistrene, pînă cel puțin pe 1 iunie. Alte decizii vor fi luate în funcție de situația epidemiologică”, susține Vadim Krasnoselskii.

Autoritățile din stînga Nistrului au instituit în pandemie restricții cu privire la accesul și ieșirea din regiunea transnistreană. Ulterior, a fost instituită obligativitatea prezentării testului la COVID-19 și obținerea acordului Grupului operativ de luptă cu răspîndirea infecției COVID- 19 de la Tiraspol pentru traversarea așa-zisei frontiere.

Pentru perioada sărbătorilor pascale, inclusiv pînă pe 10 mai, restricțiile privind circulația au fost facilitate.

0
Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Care, după părerea dvs., ar fi acțiunile necesare pentru ca Republica Moldova să depășească cît mai repede criza energetică?
🔽🔽