AJUTOR PENTRU REFUGIAȚI   STATISTICA:   Au intrat 463 411  Au ieșit 376 787​  Au rămas 86 724     Mai multe detalii
Eurovision stiri: 389
Transnistria stiri: 884
Criza energetică stiri: 709

Cetățenii pot renunța la compensațiile acordate de Guvern pentru plata facturilor la gazele naturale

21 ian. 11:15   Societate
25356 6

S.A. Moldovagaz a anunțat că a lansat astăzi, 21 ianuarie, procedura de renunțare la compensația prevăzută de Guvern pentru consumatorii casnici. Cererea urmează să fie completată în format electronic pe site-ul companiei.

„Consumatorii casnici de gaze naturale, care doresc să renunțe la compensație acordate de Guvernul Republicii Moldova in baza Legii #192 din 25 noiembrie 2021, pot depune cererea respectivă online”, se arată în anunțul companiei.

La formularul completat urmează a fi atașată cererea completată și semnată electronic sau copia scanată a cererii completată și semnată manual, precum și buletinul de identitate scanat. Cererea semnată este înregistrată de SA „Moldovagaz” și începând cu luna viitoare factura pentru gazele naturale se va emite fără compensare.

Anterior, vicepremierul Andrei Spînu a declarat în cadrul unei emisiuni tv din 12 ianuarie curent, că unii cetățeni i-au scris pentru a afla cum pot renunța la compensațiile oferite de Guvern pentru plata facturilor la gazele naturale.

3

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce este familia?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав