Arşiţa stiri: 165
Jocurile Olimpice stiri: 133
Transnistria stiri: 1412

Cetățenii Moldovei multinaționale trebuie să-și apere țara și să-și îndrepte eforturile spre pozitiv. Opinie

12 iul. 2021,, 12:30   Societate
3523 3

Cetățenii Moldovei multinaționale ar trebui să-și apere țara, așa cum a poruncit marele domnitor Ștefan Cel Mare, să muncim și să facem totul pentru ca acest lucru să se întîmple și să-și îndrepte eforturile spre pozitiv.

Această opinie a fost exprimată de către președintele Consiliului Comunității Ruse din Moldova, Ludmila Lașcionova, vorbind în cadrul emisiunii Mecanismul de acțiune cu Elena Levițkaia Pahomova" pe canalului NTV-Moldova, transmite Noi.md.

Răspunzînd la întrebarea cum să-și apere Moldova multiculturalismul, ea a menționat că cel care va continua să lupte împotriva multiculturalismului în țara noastră va "întîmpina" o rezistență foarte serioasă.

"Pentru că există încă forțe sănătoase, ele trebuie "scoase", dar cînd acestea vor fi "scoase", atunci vor căpăta puterea și calitățile necesare pentru a spune: "Ar trebui să fie așa și așa, pace și armonie în societate. Ștefan Cel Mare, care a luptat pentru țară, pentru stat, ne-a poruncit să protejăm Moldova. Atunci o vom proteja cu toții, cînd vom depune toate eforturile pentru a face acest lucru, se va forma un rezultat pozitiv în această lucrare creativă", a subliniat Ludmila Lașcionova.

Potrivit ei, fiecare persoană are locuri sfinte, are ceva care îi dă putere, iar aceste forțe ar trebui să fie îndreptate spre pozitiv.


Președintele Consiliului Comunității Ruse din Moldova a atras atenția și asupra responsabilității pe care o poartă politicienii.
"Societatea noastră civilă ar trebui să inventeze un mecanism, o sită care va cerne, va decide cine are dreptul să fie politician, va determina ce și cine se află în spatele lui", a spus Ludmila Lașcionova.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав