COVID-19 în MOLDOVA

Cetățeni din Bangladesh, reținuți pentru trecerea ilegală a frontierei

Cetățeni din Bangladesh, reținuți pentru trecerea ilegală a frontierei

Patru cetățeni din Bangladesh au încercat să intre ilegal în România, traversînd rîul Prut cu o barcă, cu scopul de a ajunge în Italia.

Aceștia au fost prinși în urma unei bune colaborări dintre poliţiştii de frontieră din Republica Moldova și cei din România.

În data de 10 august a.c., în jurul orei 15.35, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Răducăneni - I.T.P.F. Iaşi, pe timpul unei misiuni specifice desfăşurată în zona de competenţă, au descoperit patru cetățeni străini, care se deplasau spre interiorul țării, dinspre malul rîului Prut spre localitatea de frontieră Zberoaia, județul Iași.


Imediat, poliţiştii de frontieră au procedat la interceptarea şi identificarea persoanelor.

În urma verificărilor efectuate, împreună cu poliţiştii de frontieră din Republica Moldova, s-a stabilit că aceștia sînt cetățeni din Bangladesh trei bărbați și o femeie, cu vîrste cuprinse între 23 şi 25 de ani, beneficiari ai unei forme de protecţie în R. Moldova.

La cercetări, tinerii au declarat că au traversat rîul Prut cu ajutorul unei bărci, au încercat să intre ilegal în România cu intenția de a ajunge în Italia.

Reprezentanţii celor două state vor colabora şi în viitor şi vor întreprinde toate măsurile necesare pentru a păstra un climat de ordine şi siguranţă la frontiera comună.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load