COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 937 115   INFECTAȚI 363 110(+659)   TRATAȚI 348 276      DECESE 9141(+22)   Mai multe detalii 
Preşedintele stiri: 3017

Certificatele de vaccinare moldovenești vor fi recunoscute în Anglia

8 oct. 08:21   Societate
1280 0

Certificatele de vaccinare moldovenești vor fi recunoscute în Anglia începînd cu data de 11 octombrie.

Anunțul a fost făcut de Ambasada Republicii Moldova în Marea Britanie, transmite Știri.md.

Astfel, la data de 11 octombrie, ora 04:00, Republica Moldova va fi adăugată în lista țărilor ale căror certificate de vaccinare împotriva COVID-19 sînt recunoscute în Anglia.

Ambasada atenționează că pentru cei care sosesc în Anglia înainte de această dată, se aplică regulile pentru persoanele care nu sînt complet vaccinate.

După 11 octombrie, călătorii care dețin un certificat de vaccinare moldovenesc trebuie să prezinte la intrarea în Marea Britanie următoarele:


1. Dovada rezervării unui test COVID care urmează să fie efectuat în a doua zi de la sosire (rezervarea se poate face la: https://www.findtravel-test-provider.service.gov.uk/test.

2. formularul passenger locator form (care poate fi descărcat aici: https://www.gov.uk/provide-journey-contact-details-before....

Menționăm că pînă astăzi, Turcia, Ungaria, Ucraina și Georgia sînt țările cu care Republica Moldova a convenit în plan bilateral recunoașterea reciprocă a certificatelor naționale de vaccinare.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Se împlinește un an de președinție a Maiei Sandu. Evaluați munca ei în această funcție
 X