Criza energetică stiri: 789
Preşedintele stiri: 3235
Puterea stiri: 7327
Obiectiv european stiri: 286

Cercetat penal de după ce ar fi amenințat cu arma o angajată a unui magazin

10 mai. 10:45   Societate
7620

Un bărbat de 37 de ani a fost încătușat de polițiștii Batalionului de patrulare și reacționare operativă al DP mun. Chișinău, după ce ar fi amenințat cu arma o angajată a unui magazin.

Echipajul BPRO, în timpul patrulării, a primit informația de la serviciul 112, precum că pe adresa Str. Valea Crucii, angajata unui magazin alimentar este amenință cu o armă. Polițiștii imediat s-au deplasat la fața locului și în urma măsurilor întreprinse au aplicat mijloacele speciale bărbatului.

În cadrul documentarii, tînăra de 23 de ani a comunicat angajaților IP Botanica că suspectul a intrat în magazin fiind în stare de ebrietate. Apoi a început să o amenințe verbal, ulterior a scos o armă și a cerut băuturi alcoolice.

Bărbatul a fost escortat la Inspectoratul de poliție, pentru documentare și stabilirea tuturor circumstanțelor. Arma a fost ridicată, aceasta era deținută ilegal.


Pe caz a fost inițiat un proces penal pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. Acțiunile bărbatului cad sub incidența articolului 155 din Codul Penal al Republicii Moldova ,,Ameninţarea cu omor ori cu vătămarea gravă a integrităţii corporale sau a sănătăţii".

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Moldova, împreună cu Ucraina, a primit statutul de țară candidată la UE. Cum, în opinia dumneavoastră, se va schimba viața moldovenilor?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав