Coronavirus stiri: 8130
Obiectiv european stiri: 326
Criza energetică stiri: 931

Centrul Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească are un nou director

3 iun. 12:56   Societate
2139

Natalia Catanoi este noul director al IMSP Centrul Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească. Aceasta a fost prezentată colectivului de către secretarul de stat al Ministerului Sănătății, Ion Prisăcaru.

Secretarul de stat al Ministerului Sănătății a exprimat speranța în continuitatea gestionării și realizării direcțiilor prioritare a IMSP CNAMUP, sub egida Nataliei Catanoi, medic de urgență cu experiență vastă pe echipa Terapie Intensivă Mobilă, cadru didactic experimentat, șef de studii la Catedra Urgențe Medicale a Universității de Stat de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemiţanu".

La rîndul său, directorul IMSP CNAMUP a mulțumit pentru încrederea acordată și a vorbit despre prioritățile și obiectivele principale de dezvoltare ale Serviciului de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească și a precizat că va contribui în continuare la eficientizarea activității Serviciului de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească în vederea sporirii accesului cetățenilor la asistență medicală urgentă prespitalicească și îmbunătățirea calității serviciilor medicale prestate populației din întreaga țară.

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Experții vorbesc despre un posibil deficit de apă în Moldova. Ce ar trebui să facem?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав