X 
Incendii stiri: 685
Cazul Șor stiri: 580
Preşedintele stiri: 3724

Cele 14 tabere cu frecvență la zi din Chișinău și-au început activitatea

5 iun. 21:21   Societate
1750 0

Astăzi și-au început activitatea cele 14 tabere cu frecvență la zi, iar marți și miercuri se vor deschide și cele cu frecvență constantă, a declarat în cadrul ședinței săptămânale a serviciilor Primăriei Chișinău, șeful Direcției generale educație, tineret și sport, Andrei Pavaloi.

Potrivit funcționarului, în acest an, Primăria a alocat peste 19 milioane de lei pentru renovarea taberelor cu regim constantб notează radiomoldova.

„Se vor odihni 1305 elevi în aceste tabere cu sejur de zi. În data de 6 și 7 iunie urmează să-și deschidă ușile taberele din afara orașului. În aceste trei tabere constante se vor odihni peste 6400 de elevi. Pentru obținerea unui bilet în taberele constante, părinții urmează să se adreseze în instituțiile de învățământ unde își fac studiile elevii. Prețul pentru un bilet achitat de părinte este de 20% din suma totală, constituind 700 de lei”, a declarat Andrei Pavaloi.

Anterior, Andrei Pavaloi a declarat pentru Radio Moldova că aproximativ 10 mii de copii din capitală își vor petrece timpul în taberele de vară care vor activa cu sejur de zi sau cu frecvență constantă, precum și în cele cu profil sportiv, în Chișinău și în afara orașului.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre decizia de a confisca mașina șoferilor care conduc în stare de ebrietate?