COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Cei doi moldoveni preluați de pe Aeroportul Chișinău rămîn internați în spital

Cei doi moldoveni preluați de pe Aeroportul Chișinău rămîn internați în spital

Cei doi cetățeni ai R.Moldova, care au aterizat pe Aeroportul Internațional Chișinău cu temperatură înaltă, rămîn internați în spitalul Toma Ciorbă din capitală.

Potrivit unor surse, pacienți rămîn internați în spital și așteaptă rezultatele testelor de sînge, relatează Noi.md cu referire la telegraph.md.

Totodată, aceștia primesc tratamentul specializat prescris de medic, iar in prezent sînt izolați într-o secție specială a instituției medico-sanitare “Toma Ciorbă”.


Menționăm că astăzi, 25 februarie, la ora 13.00, președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, va întreprinde o vizită de lucru la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase ”Toma Ciorbă” pentru a se documenta cu nivelul de pregătire a instituției față de o eventuală provocare ce ține de infecția cu coronavirusul de tip nou.

Noaptea trecută în jurul orei 22.10, cele două persoane au ajuns în Republica Moldova cu o aeronavă de pe cursa Moscova – Chișinău, iar cînd s-au prezentat la punctul de trecere a frontierei de pe Aeroportul Internațional Chișinău, prin intermediul termoscanerului s-a stabilit că aceștea aveau febră de 38.4°C și 38.7°C

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load