Criza energetică stiri: 772
Preşedintele stiri: 3230
Puterea stiri: 7217
Obiectiv european stiri: 291

"Cehoviștii" au fost premiați la Festivalul Internațional de Teatru din Nikolaev

16 oct. 2021,, 10:30   Societate
1919

Artiștii Teatrului rus de Stat ”A.P.Cehov” continuă să cucerească publicul din țara noastră și din străinătate. Ei au cîștigat mai multe premii la cel de-al XII-lea Festival Internațional de teatru HOMO LUDENS, care a avut loc în orașul Nikolaev (Ucraina), relatează Noi.md.

Trupa teatrului Cehov a prezentat publicului ucrainean și membrilor juriului spectacolul "Белый кролик, или «Когда не все дома" în regia artistului emerit al țării Dmitri Koev.

La festivalul HOMO LUDENS-2021, la care au participat teatre din mai multe orașe din Ucraina, Bulgaria, Lituania, Georgia și Republica Moldova, teatrul nostru a primit următoarele premii: "Cea mai bună comedie la festivalul — "Белый кролик, или «Когда не все дома", regizor și aranjament muzical - artistul emerit al Republicii Moldova, Dmitri Koev. "Cea mai bună creatoare de costume" - Raisa Hait, artistă emerită a Republicii Moldova

În plus, au fost oferite premiile și din partea unei comisii alternative:"Favoritul publicului" - Artistul emerit al RM, Ghennadie Boiarkin pentru rolul lui Elwood Dowd, "Cel mai bun rol feminin" - Artista emerită a RM, Raisa Hait pentru rolul Vetei Louise Simmons

Moldova se mîndrește cu artiștii de la teatrul Cehov și îi felicită din toată inima pe toți cei au contribuit la acest eveniment festiv. În ciuda tuturor dificultăților care par să împiedice procesul creativ, artiștii noștri au evoluat din nou cu demnitate, prezentînd un spectacol care merită nu numai simpatia publicului, ci și premii înalte din partea membrilor juriului.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Moldova, împreună cu Ucraina, a primit statutul de țară candidată la UE. Cum, în opinia dumneavoastră, se va schimba viața moldovenilor?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав