COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 929 781   INFECTAȚI 361 828(+712)   TRATAȚI 345 226      DECESE 9022(+37)   Mai multe detalii 
Preşedintele stiri: 3013

Ceban răspunde criticilor de la guvernare

18 oct. 11:39   Societate
1526 2

Primarul capitalei, Ion Ceban, s-a arătat deranjat de criticile care au năvălit în unele mesaje de felicitare cu ocazia Zilei orașului Chișinău transmite Noi.md cu referire la unimedia.info.

Acesta a îndemnat persoanele care „comentează pe rețelele de socializare” să vorbească mai rar pe platformele online „și să dea o mînă de ajutor”, întrucît sînt zeci de proiecte unde pot oferi ajutor. Mai mult, supărat pe unii de la guvernare, Ceban le-a transmis și un mesaj: „Toți cei care astăzi sînt la guvernare și sînt foarte vocali pe facebook le doresc să realizeze în 2 ani de zile la nivel de țară măcar 10% din ceea ce am făcut noi în Chișinău și continuăm să facem în acești doi ani”.

„Stimați cei care astăzi pot să intervină și au toate capacitățile pentru a face lucruri frumoase pentru oraș, nu vorbiți doar la microfoane și televizoare, sînt zeci de proiecte la care puteți pune umărul și să ajutați, lucruri care nu țin doar de doi. În doi ani în acest oraș s-au produs foarte multe schimbări - curățenie și eliberarea de panouri și gherete instalate ilegal, reparația multor trotuare și drumuri, modernizarea iluminatului pe sute de străzi, aducerea a unităților de transport, inclusiv pentru suburbii, reparații în școli și grădinițe, reparația subteranelor.

Am văzut unele comentarii deocheate. Terminați să vă bateți joc de unii oameni doar ca să străluciți pe internet. Încă existe probleme, da, ele s-au acumulat ani de zile. Nu am ales primari din suburbii că sînt de o culoare, s-au sînt de ai noștri s-au de ai voștri cum faceți voi. Stația de epurare - e primul an cînd nu pute.

Apropo pentru cei deștepți, care scriu pe facebook, președinți de Comisii. Am investit 100 milioane de lei cu construcția celei mai moderne stații de tratare a levigatului. Numai ați umflat o bulă și prostiți oamenii.


Tuturor celor care astăzi sînt la guvernare și sînt foarte vocali pe facebook le urez să realizeze în 2 ani de zile la nivel de țară măcar 10% din ceea ce am făcut noi în Chișinău și continuăm să facem în acești doi ani și dacă veți realiza mai mult mă voi bucura”, a declarat Ceban, în cadrul ședinței Primăriei.

Deputatul PAS, Dumitru Alaiba, a venit cu un mesaj de felicitare către chișinăuieni.

„Ai putea fi un oraș mult mai frumos, comod, primitor. Dacă ai avea mai puțini hoți, incompetenți și nevertebrați. Fie la conducere, fie “prin afaceri” pe lîngă conducere. Tu poți. Tu sincer poți fi mai bun. Și meriți mai mult. Meriți parcuri în loc de blocuri, piste de biciclete în loc de parcări, transport public calitativ în loc de ambuteiaje, cafenele în loc de săli de jocuri de noroc sau oficii de microcreditare, un cer senin de-asupra capului în loc de cabluri, cabluri, cabluri, drumuri adevărate în loc de marcaj peste gropi, un centru istoric în loc de ruine care dispar și ele peste noapte, hoțește, iar în locul lor apar construcții, un primar european în loc de un populist care, la jumate de mandat, nu a prea făcut mare treabă, nu-i așa?”, a scris deputatul.

2

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Guvernul anunță că există un deficit de personal în structurile de stat. În opinia dvs., cum am putea rezolva această problemă?
 X