COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Cînd va avea loc în Moldova cel de-al doilea Forum al Etniilor

Cînd va avea loc în Moldova cel de-al doilea Forum al Etniilor

Cea de-a doua ediție a Forumului Etniilor va avea loc în Moldova pe 1 noiembrie sub egida președintelui țării, Igor Dodon.

Despre aceasta s-a vorbit în cadrul ședinței de lucru pe care șeful statului, Igor Dodon, a ținut-o cu conducătorii comisiilor din cadrul Consiliului Societății Civile pe lîngă Președintele Republicii Moldova. Părțile au discutat subiecte actuale și planurile activităților Consiliului pînă la finele anului 2019.

În special, cei prezenți au examinat programul de organizare al celei de-a doua ediții a Forumului Etniilor, care va avea loc la 1 noiembrie curent, la Palatul Republicii din capitală, sub egida Președintelui țării. Ca și în cazul primului Forum, care s-a desfășurat în luna aprilie 2018, cea de-a doua ediție este organizată de comisia pentru relații interetnice din cadrul Consiliului Societății Civile. De asemenea, evenimentul respectiv va fi dedicat aniversării a 30-a de la crearea organizațiilor interetnice din țara noastră.


De asemenea, în cadrul ședinței, interlocutorii au discutat și subiectul cu privire la schimbarea parțială a componenței Consiliului Societății Civile și planurile de organizare a ședințelor a fiecărei comisii de profil dintre cele 12 sau a ședinței lărgite a Consiliului.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load