X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Ce vreme anunță meteorologii

11 oct. 2022,, 12:15   Societate
2157 0

Întîlnim o săptămînă nouă cu vreme rece, dar frumoasă de Brumărel. Avem atmosferă însorită, vînt activ și temperaturi cu 4-5 grade mai scăzute decît în weekend. Astfel, maximele se opresc modest la 20 de grade cu plus. Presiunea atmosferică rămîne ridicată, iar vîntul va sufla cu mult curaj din partea de sud-vest, transmite tv8.md.

În Nordul țării la Briceni, Soroca și Bălți se răcorește simțitor, mai ales în orele dimineții și pe timp de noapte. Maximele se opresc pe la +15...+18 grade și o să avem o zi destul de plăcută: soare, nori și cîteva rafale de vînt. Temperaturile scad și pe timpul nopții, mai exact se vor înregistra +5...+8 grade.

Și în Centru se resimte frigul la Orhei și Ungheni, însă ziua rămîne brăzdată de soare și cîțiva nori de vreme bună. Valorile termice diurne se ridică cu greu la +16...+19 grade, iar pe timp de noapte nu vor urca mai sus de +6...+9 grade.

Vremea devine răcoroasă și în Sud, la Ștefan Vodă, Comrat si Cahul. Aici nu scăpăm de nori, dar se arată trecător și soarele. În orele amiezii prindem valori de +17...+20 de grade, iar în regim nocturn +7...+10 grade.

Și Capitala prezintă înnorări persistente pe toată durata zilei, dar și cîteva reprize de soare tomnatic. Temperaturile sînt ceva mai scăzute decît cele potrivite pentru acest moment al anului și anume +16...+18 grade în timpul amiezii. Odată cu lăsarea serii, mercurul din termometre va coborî pînă la +7...+9 grade.


1
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?