Ce va face Bețișor după demisie? Harunjen oferă detalii (VIDEO)

Ce va face Bețișor după demisie? Harunjen oferă detalii (VIDEO)

Procurorul General Eduard Harunjen spune că Adriana Bețișor a scris ieri cererea de demisie din funcția de șefă interimară a Procuraturii Anticorupție (PA). Acesta spune că în cerere Bețișor nu menționează motivul. 


„Ieri am recepționat cererea doamnei Bețișor prin care a insistat să-i fie întrerupt interimatul funcție de șefă a PA. Mi-a trebuit ceva timp ca să identific o persoană care să fie numită în calitate de interimar pînă la suplinirea funcției prin concurs. Am făcut acest lucru. Azi-dimineață am făcut o ședință și am stabilit că interimarul va fi exercitat de domnul Eduard Varzari”, a comentat Eduard Harunjen.


Potrivit procurorului general, Adriana Bețișor se va ocupa în continuare de cauzele penale pe care le are în exercitare: „Este solicitarea dumneaei de a se ocupa cu dosarele pe care le are în gestiune”, spus șeful Procuraturii Generale.


Despre demisia Adrianei Bețișor din funcția de șefă a PA s-a aflat azi-dimineață. am contactat-o să o întrebăm ce a stat la baza acestei decizii, dar procurora nu ne-a răspuns la telefon.


Bețișor a fost numită șefă-interimară la PA după demisia ex-procurorului șef Viorel Morari, în primăvara acestui an. Ulterior, Morari a solicitat să fie repus în funcție. Cererea lui mai este examinată încă de conducerea Procuraturii Generale.


 


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load