COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Ce va face Bețișor după demisie? Harunjen oferă detalii (VIDEO)

Ce va face Bețișor după demisie? Harunjen oferă detalii (VIDEO)

Procurorul General Eduard Harunjen spune că Adriana Bețișor a scris ieri cererea de demisie din funcția de șefă interimară a Procuraturii Anticorupție (PA). Acesta spune că în cerere Bețișor nu menționează motivul.

„Ieri am recepționat cererea doamnei Bețișor prin care a insistat să-i fie întrerupt interimatul funcție de șefă a PA. Mi-a trebuit ceva timp ca să identific o persoană care să fie numită în calitate de interimar pînă la suplinirea funcției prin concurs. Am făcut acest lucru. Azi-dimineață am făcut o ședință și am stabilit că interimarul va fi exercitat de domnul Eduard Varzari”, a comentat Eduard Harunjen.

Potrivit procurorului general, Adriana Bețișor se va ocupa în continuare de cauzele penale pe care le are în exercitare: „Este solicitarea dumneaei de a se ocupa cu dosarele pe care le are în gestiune”, spus șeful Procuraturii Generale.


Despre demisia Adrianei Bețișor din funcția de șefă a PA s-a aflat azi-dimineață. am contactat-o să o întrebăm ce a stat la baza acestei decizii, dar procurora nu ne-a răspuns la telefon.

Bețișor a fost numită șefă-interimară la PA după demisia ex-procurorului șef Viorel Morari, în primăvara acestui an. Ulterior, Morari a solicitat să fie repus în funcție. Cererea lui mai este examinată încă de conducerea Procuraturii Generale.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load