X 

Ce trebuie să știi despre ineditul concert - Hiturile moldovenești din anii 70-80! (VIDEO) ©

1 sep. 2019,, 10:02   Societate
10999 0

Muzica purifică sufletele de praful vieții cotidiene, și nu doar, ca avans îți mai și dă o aromă stării sufletești ce se menține pe mult timp.

Anume la Teatrul de Vară din Valea Morilor, pe data de 1 septembrie 2019 vă puteți bucura de hiturile moldovenești din anii 70-80. Evenimentul cuprinde un concert de prezentare a unei culegeri inedite de cîntece moldovenești din anii trecuți.

,,Proiectul a început cu un an și numătate în urmă, datorită ideei care îi aparține lui Vasile Chirtoca. O idee foarte bună, să ne amintim de cîntecele care le cîntam noi cînd eram mai tineri sau părinții noștri, de compozitorii care scriau muzică bună și de calitate, de poeții și de cîntăreții care pe vremuri erau vedete naționale și internaționale. Proiectul constă în faptul că noi am luat piese cîndva cunoscute, le-am făcut aranjament nou și am invitat artiști din generația mai tînără pentru a le imprima”, a declarat naistul Constantin Moscovici.
,,Pregătirile sînt în toi, au avut loc și niște repetiții, orchestra pentru imprimarea CD-ului este adusă din Ucraina. Ne așteaptă multe surprize... Vă invit și vă îndemn chiar să veniți și în haine din perioada anilor 70-80. Toată lumea poate să cînte alături de artiști în timpul spectacolului”, a mai adăugat Moscovici.

,,

Acompaniați de Orchestra simfonică și de estradă din Ucraina (dirijor – Dmitry ANTONIUC) vor readuce în scenă cîntecele de altă dată:

Proiectul BRIO SONORES

Gheorghe Țopa">Gheorghe Țopa

Irina și Anatol BIVOL

Ricu Vodă">Ricu Vodă

Cristina SCARLAT

Corina ȚEPEȘ

Aurel CHIRTOACĂ

Lidia Isac

Liviu ȘTIRBU

Formația Formația Noroc cu Lidia BOTEZATU și Radu DOLGAN,

Constantin MOSCOVICI!

Biletele pot fi procurate in rețeaua iTicket.

Doar la 1 septembrie, ora 18.00, la Teatrul de Vară din Valea Morilor... întoarcem timpul înapoi cu HITURILE MOLDOVENESTI ANILOR 70-80!

Promoție specială numai pînă pe data de 15 august costul biletelor:

Zona A-120lei

Zona B-90lei

Zona C-70lei

VIP-200lei

Acesta este un proiect social sub egida Skoda Moldova.

Biletele pot fi cumpărate la casele Teatrului Național de Operă și Balet sau pe iTicket.md.

Informații la numărul de telefon: 022 84 55 00/

Vă așteptăm în data de 1 septembrie, ora 18:00, împreună cu cele mai apropiate persoane pentru dumneavoastră avînd bucuria de a vă trezi cele mai frumoase amintiri!

Amintim că în data de 22 septembrie 2017, pe scena Teatrului de Operă și Balet „Maria Bieșu” a avut loc primul concert grandios, în care au răsunat hiturile moldovenești din anii ’70-’80.

Pe una din cele mai importante scene din țară, la finele lunii septembrie 2017 au urcat artiști consacrați, dar și tineri interpreți au făcut front comun pentru un scop nobil, și anume a readuce în atenția publicului melodii de altă dată, veșnic vii în inimile melomanilor.

Concertul, organizat cu multă iscusință de maestrul Constantin Moscovici și desfășurat sub egida Skoda Moldova și a companiei DAAC-Hermes, a trezit multe emoții și a creat o atmosferă de vis, ruptă parcă din trecut.

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?