COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 836 013 INFECTAȚI 319 614(+1370)   TRATAȚI 299 214     DECESE 7309(+36)  Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2950
Puterea stiri: 6741

Ce spune poliția despre nunta cu focuri de armă de acum trei ani

11 sep. 15:30   Societate
1219 0

Inspectoratul General al Poliției confirmă informația privind nunta cu focuri de armă din Moldova și vine cu detalii în acest sens. Potrivit IGP, evenimentul a avut loc acum 3 ani, în satul Vulcănești, raionul Nisporeni.

La acel moment, poliția nu a fost solicitată, iar imaginile abia acum au ajuns la ofițeri. Precizările au fost făcute pentru UNIMEDIA de către șefa secției Comunicare și Protocol a IGP, Diana Fetco.

„Imaginile datează din aprilie 2018. Nunta a avut loc în satul Vulcănești din raionul Nisporeni. Poliția nu a fost solicitată la acea nuntă, iar imaginile abia acum au ajuns la noi. Ne-am autosesizat, am identificat toate persoanele și urmează să le audiem, pentru a stabili toate circumstanțele, dar și legalitatea deținerii acestor arme”, ne-a spus Fetco.

Imaginile de la nunta cu rafale de pistoale și pistoale-mitralieră Kalaşnikov, la care de întreținerea atmosferei s-a ocupat cântărețul Adrian Minune, au devenit virale în România. Polițiștii români au aflat că în Republica Moldova incidentul nu a fost verificat și nici nu s-a întocmit un dosar penal. Mai mult, nu ar fi vorba de un incident izolat, în Republica Moldova aceasta fiind o tradiție.

0
Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Demiterea și arestarea Procurorului General, Alexandr Stoianoglo, au provocat reacții contradictorii în rîndul societății. Cum credeți că vor evolua evenimentele?
🔽🔽