TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Ce spune Poliția de frontieră despre "testarea" plăcuțelor neutre

Ce spune Poliția de frontieră despre "testarea" plăcuțelor neutre

După ce vicepremierul pentru Reintegrare Alexandru Flenchea a anunțat că "măsura" aplicată din 10 ianuarie privind interzicerea mașinilor cu numere transnistrene să iasă din Republica Moldova este una "temporară, de test", publika.md a contactat reprezentanții Poliției de Frontieră pentru a obține o reacția.

Ofițerul de presă, Ana Marchitan, a declarat că nu cunoaște nimic despre faptul că această lege ar fi una "temporară", iar mîine vor avea o ședință și după vor veni cu mai multe detalii.


În comunicatul de presă emis de Poliția de Frontieră despre aplicarea legi din data de 10 ianuarie, nu a fost menționat faptul că acestă masură este "de test".

Amintim că Tiraspolul închide vama moldo-ucraineană pentru maşinile cu numere moldoveneşti. Inderdicţia va intra în vigoare din 24 ianuarie.

Decizia a fost luată de aşa-zisul comitet de securitate din regiunea transnistreană, după ce Serviciul Vamal a interzis din 10 ianuarie trecerea frontierei moldo-ucrainene pentru vehiculele cu numere de înregistrare transnistrene.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load