COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Ce se va întîmpla cu grădinițele din țară după 15 iulie: Anunțul lui Chicu

Ce se va întîmpla cu grădinițele din țară după 15 iulie: Anunțul lui Chicu

Grădinițele rămîn închise și după data de 15 iulie. Un anunț în acest a fost făcut de premierul Ion Chicu în cadrul unui briefing de presă.

„Nu putem să le redeschidem, sînt elaborate instrucțiuni. În ultimele zile mulți angajați ai gradinițelor s-au infectat cu COVID. Sănătatea copiilor este prioritate. Rog să ne înțelegeți”, a declarat Chicu.

Totodată, potrivit lui Chicu, se mențin restricțiile privind activitatea cluburilor de noapte. Se interzice și activitatea parcurilor de distracții, dar și zonelor de agrement.


„Fac apel către politicienii care obstrucționează legea. Mă refer la parcul de la Orhei. Ei înlcalcă legea, vor fi pedepsiți, strîng oameni pentru acțiuni politice”, a adăugat Chicu.

Iar pînă la 1 august, spune Ion Chicu, se prelungește interdicția de desfășurare a ceremoniilor indiferent de statut - public sau privat. Tot pînă atunci, taberele de odihnă vor rămîne închise.

Chicu a vorbit și despre unele relaxări. Mai exact, din 16 iulie, vor fi scoase restricțiile privind sălile de sport, bazinele, sălile de fitnes se scot restricțiile. La fel, va începe reluarea etapizată a centrelor de recuperare și reabilitare.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load