X 

Ce se întîmplă cu proprietăţile unui cunoscut om politic de la noi

10 aug. 2018,, 09:30   Societate
5139 0

Cinematograful „Patria Rîșcani” din Chișinău își va închide ușile la data de 19 august curent.

Informația i-a fost comunicată reporterului www.curentul.md de angajații cinematografului. Aceștia susțin că „dacă nu în august, atunci instituția va înceta să activeze cel mult peste o lună”.

Totodată, angajații cinematografului ne-au mărturisit că pînă la finele lui 2018 se va închide și „Patria Loteanu” din sectorul Centru al Capitalei. În așa mod,din rețeaua de cinematografe „Patria” în Chișinău, dar și în toată țara va rămîne să activeze doar o singură filială cu sediul la centrul comercial „Malldova”.

Contactată de reporterului nostru, administrația companiei a declarat că va reveni cu un apel telefonic pentru a oferi mai multe detalii, dar nu a făcut-o. Concomitent, anticamera oficiului central al „Patria” nu a răspuns la apelurile ulterioare.

Amintim, Cinematografele „Patria” din orașele Bălți și Ungheni, dar și „Patria – Emil Loteanu” și „Patria Rîșcani” din Chișinău au fost expuse la vînzare tot cu utilaj de banca comercială Victoriabank. Anterior, sediile acestor cinematografe au fost puse în gaj la Victoriabank pentru credite de zeci de milioane de lei. Proprietar al acestei rețele este omul de afaceri Victor Șelin, lider al Partidului Social Democrat din Moldova.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?