COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 847 840 INFECTAȚI 325 526(+1568)   TRATAȚI 305 068     DECESE 7459(+35 )  Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2954
Puterea stiri: 6906
Coronavirus stiri: 7672

Ce să faci ca să NU fii condus

30 iun. 2020,, 07:50   Societate
1951 0

Cei care citesc astăzi cărți vor conduce pe cei care nu le citesc. De aceea, dacă tinerii doresc să conducă, ei ar trebui să citească cărți, cărți de hîrtie, nu pe Internet.

Un astfel de sfat le-a dat tinerilor pe pagina sa de socializare renumitul regizor rus, scenarist, producător, figură publică și politică, președintele Academiei de film "Nika", Andrei Koncealovski, transmite Noi.md.

"Văd că educația astăzi suferă foarte mult. Încă mai folosim rămășițele acelei educații sovietice, care era de o calitate foarte înaltă. Acum, tinerii pierd capacitatea de a citi cărți. Pentru mulți, aceasta este o muncă grea, pentru că ne grăbim tot timpul, avem o atenție de scurtă durată, iar cărțile sînt scrise pentru a dezvolta mintea și răbdarea.

Mi se pare că cel mai important lucru pe care tinerii ar trebuie să-l știe e că cei care citesc cărți astăzi vor conduce pe cei care nu le citesc. Dacă doriți să fiți conduși - nu citiți cărți. Dacă doriți să conduceți –citiți cărți. Și cărți de hîrtie, nu pe Internet", a scris el pe pagina sa de socializare.

0
Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Care, după părerea dvs., ar fi acțiunile necesare pentru ca Republica Moldova să depășească cît mai repede criza energetică?
🔽🔽