TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Ce roade au strîns procurorii în cazul operațiunii antidrog de astăzi

Ce roade au strîns procurorii în cazul operațiunii antidrog de astăzi

14 persoane au fost reținute, suspectate de trafic de droguri, după ce peste 200 de polițiști au descins în zilele de 5-6 septembrie în zeci de localități din țară pentru a căuta droguri.


Într-un comunicat emis presei, Inspectoratul General al Poliției a menționat că este vorba despre 145 de percheziții în 26 de raioane în cadrul operațiunii Antidrog. Reținerile au avut loc cu suportul mascaților de la Fulger


În urma descinderilor, oamenii legii au depistat și ridicat mai multe substanțe interzise. Este vorba de peste 7 kg de marijuană, 50 gr de heroină, 10 gr de metadonă uscată, 100 grde paie de mac, 210 gr de droguri etnobotanice, 500 ml metadonă lichidă, 10 ml opium acetilat.


De asemene, au mai ridicat și circa 4 mii de plante de cînepă, 10 pastile psihotrope, precum și 35 de dispozitive destinate consumului de droguri. Totodată, în rezultatul investigațiilor, organele de forță au ridicat: trei arme de foc fără acte de proveniență și 21 cartușe de luptă, deținute ilegal. Totodată, au fost reținute 14 persoane suspectate de păstrare și comercializarea drogurilor, iar alte 48 de persoane sînt suspectat de trafic ilicit de droguri.


Cercetările continuă pentru stabilirea circumstanțelor și identificarea tuturor persoanelor implicate.


Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load