Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Ce probleme a dezvăluit campania electorală și ce se va întîmpla în continuare

16 noi. 2020,, 11:30   Societate
5390 9

Întreaga campanie electorală din Moldova a dezvăluit un nivel ridicat de furie în societate, împărțirea sa în tabere ostile, precum și un nivel extrem de scăzut al culturii comunicării chiar și în rîndul celor care fac parte din intelectuali datorită profesiilor lor.

Această opinie a fost exprimată de expertul independent Alexandru Muravschi, fost viceprim-ministru, ex-ministru al Economiei al Moldovei, pe pagina sa de pe o rețea de socializare, relatează Noi.md.

„VEȘTI BUNE

Totul s-a terminat.
O mare participare la vot elimină întrebările cu privire la legitimitatea președintelui ales.

NU FOARTE BUNE, deși nu este o veste


Întreaga campanie electorală a dezvăluit un nivel ridicat de furie în societate, divizarea sa în tabere deschis ostile, precum și un nivel extrem de scăzut al culturii comunicării chiar și în rîndul celor care fac parte din intelectuali datorită profesiilor lor.

Alegerile au fost însoțite de numeroase încălcări grave din toate părțile. Dar, avînd în fața sa exemplul Statelor Unite, putem ierta acest lucru.
Situația din RM depinde într-o foarte mare măsură de forțe externe, care adesea își permit să se implice în treburile noastre interne într-o formă extrem de nepoliticoasă.

CE URMEAZĂ?

Viața merge înainte. Și, prin urmare, vom trăi și vom vedea.

Între timp, aș dori să o felicit pe Maia Grigorievna pentru alegerea sa la cel mai înalt post de stat și să-i doresc succese în munca ei, în beneficiul poporului moldovenesc.

La rîndul meu, promit că voi ține o pauză de gentelman de 100 de zile de la data învestirii președintelui și nu voi face nicio remarcă critică despre ea în această perioadă”, a scris Alexandru Muravschi pe pagina sa de pe o rețea de socializare.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?