Ce pedeapsă riscă o moldoveancă filmată cum își bate copilul (VIDEO)

Ce pedeapsă riscă o moldoveancă filmată cum își bate copilul (VIDEO)

Femeia din orașul Soroca care a fost filmată cum își lovește copilul este cercetată de oamenii legii pentru neîndeplinirea obligaţiilor de întreţinere, de educare şi de instruire a copilului.


Potrivit ofițerului de presă al IP Soroca, Svetlana Talpă, oamenii legii s-au autosesizat pe acest caz de pe rețelele de socializare, transmite Știri.md.


"Poliția s-a autosesizat și bineînțeles că a fost înregistrat cazul la IP Soroca. Materialele acumulate pe marginea acestui caz vor fi precăutate prin prisma articolului 63 Cod Contravențional RM și remis conform competenței în Instanța de Judecată. Totodată a fost remisă și o sesizare la autoritatea tutelară din municipiul Soroca, care conform competenței vor soluționa cazul", a precizat Svetlana Talpă.


Persoanele cercetate pentru neîndeplinirea obligaţiilor de întreţinere, de educare şi de instruire a copilului riscă pînă la 750 de lei amendă sau muncă neremunerată în folosul comunității de la 15 la 25 de ore.


Copilul a fost luat din familie și mutat în Centru de Plasament pentru Copii din orașul Soroca.Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load