COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Ce pagube au provocat ploile din ultimele zile

Ce pagube au provocat ploile din ultimele zile

Potrivit IGSU în urma ploilor torențiale înregistrate pe teritoriul Republicii Moldova pe 20 iunie, în mai multe localități din țară au fost înregistrate prejudicii.

Din cauza precipitațiilor abundente în localitatea Gotești raionul Cantemir au fost deteriorate mai multe porțiuni de drum local din petriș, iar apa a nimerit în mai multe beciuri din gospodăriile oamenilor.

La fața locului au intervenit salvatorii pentru lucrări de pompare. Ploaia a distrus aproximativ 3km de drum local în localitatea Cobani, raionul Glodeni, iar în localitatea Filipeni, raionul Leova precipitațiile au înnămolit mai multe grădini fiind necesară intervenția echipelor IGSU pentru pomparea apei din patru gospodării.


La Tocuz, raionul Căușeni, ploile au dus la scurgeri intensive a apei în pantă în urma căreia într-un iaz de la periferia localității a fost spălat pămîntul de lîngă canalul de evacuare a apei. În urma intervenției echipelor de salvatori în comun cu autoritățile a fost posibilă prevenirea deteriorării digului de protecție.

La fața locului, în toate regiunile afectate lucrează comisiile pentru situații excepționale locale pentru estimarea prejudiciilor înregistrate.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load