COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 1 002 291   INFECTAȚI 396 768(+3255)   TRATAȚI 368 373     DECESE 10 470(+8)   Mai multe detalii 
Coronavirus stiri: 7832
Criza energetică stiri: 509

Ce ne împiedică să ne atingem scopurile? Opinie

28 oct. 2021,, 04:00   Societate
1198 0

Pentru a ne atinge scopurile, trebuie, relativ vorbind, să renunțăm la navigatorul GPS și să ne plimbăm pe cîmpuri și grădini.

Despre acest lucru a declarat celebrul regizor, scenarist, producător, public și politic, președintele Academiei de Film Nika, Andrei Koncealovski, în mesajul său video către participanții la festival după acordarea filmului său "Дорогие товарищи!" a Premiului Internațional de Film "Восток – Запад. Золотая Арка" la nominalizarea "Cel mai bun regizor" (2020), transmite Noi.md.

Andrei Koncealovski a mulțumit Confederației Sindicatelor Cinematografilor pentru premiu și aprecierea înaltă a creației sale.

"Realizez filme de aproape 60 de ani și am vrut să-mi împărtășesc gîndurile cu dvs. Acum noi folosim navigatorul și nu mai putem conduce după memorie la dreapta, la stînga, înainte. GPS-ul ne spune unde să mergem pentru a ajunge eficient la obiectiv. Cîndva demul noi nu aveam GPS și știam hărțile și cunoșteam drumurile, cum să conducem pentru a ajunge la punctul final. Mie îmi pare că trebuie să aruncăm acest navigator GPS, care este acum foarte des un consilier cum să facem un film. Folosim acest GPS foarte des pentru a ajunge la obiectiv. Trebuie să aruncăm navigatorul, trebuie să rătăcim pe cîmpuri, prin grădini, pe margini, pentru ca mai tîrziu, poate, să putem ajunge în centru și să găsim acest obiectiv. Eu, de exemplu, încerc să fac acest lucru în ultimii ani. Mulțumesc foarte mult!", a subliniat el.1

Adăuga comentariu

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Pe ce veți economisi în primul rînd după creșterea tarifelor?
Despre cum se nasc zeiiКатрук Валерий
Muzeul de ceară din Codri (+Video)Катрук Валерий
Cartagina va fi distrusăКатрук Валерий
 X