X 

Ce momente pozitive ar putea exista în anularea nunților în timpul pandemiei

2 noi. 2020,, 10:00   Societate
4409 1

În anularea nunților în perioada pandemiei poate fi găsit și un anumit pozitivism. Astfel tinerii vor avea timp să-și testeze sentimentele. În plus, cei care s-au înscris și au sărbătorit nunta într-un format limitat vor putea apoi să sărbătorească acest eveniment într-o componență extinsă, mai luxoasă și să sărbătorească, astfel, deja una dintre primele date ale vieții familiale.

De această părere este cunoscutul showman, moderator de ceremonii, deținător al titlului "Cel mai bun moderator din lume", președintele Fondului de susținere a bisericii ortodoxe din Moldova, deținător al Ordinului de Onoare, Pavel Duganov, vorbind în cadrul emisiunii Mecanismul de acțiune cu Elena Levițkaia-Pahomova" la postul de televiziune "NTV-Moldova", transmite Noi.md.

"Dragostea nimeni nu a anulat-o, dar nunțile, din păcate, au fost anulate în perioada pandemiei de COVID-19. Dar poate că acest lucru este spre bine pentru că tinerii vor avea timp să-și testeze sentimentele. Foarte des se întîmplă, și eu sînt martor, cînd tinerii, căsătoriți sau înscriși, după aceasta se despart foarte repede. Acum ei au timp să se gîndească. De fapt, este o glumă și, bineînțeles este un pic trist că Moldova, fiind o țară a sărbătorilor, a muzicii, a melodiilor, acum stăm toții în carantină. Dar, probabil, așa a avut cineva de sus și să de Domnul să treacă", a menționat Pavel Duganov.

Cunoscutul showman, moderatorul de evenimente, deținătorul titlului "Cel mai bun moderator din lume", a recunoscut că a participat de două ori și la evenimente în care s-a sărbătorit divorțul.

"O dată a fost un divorț amuzant. Oamenii au divorțat din anumite motive economice și apoi s-au împăcat. Dar divorțul real, din păcate, s-a încheiat trist, din nou cu scandal. Orice eveniment, dacă este tratat cu umor, poate fi desfășurat așa cum ar trebui, deși eu sînt un susținător al evenimentelor de bucurie, atunci cînd răsună cîntecul lui Mendelson, oamenii zîmbesc, iar ochii sînt plini de speranță", a subliniat Pavel Duganov.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Problemele legate de anularea zborurilor Air Moldova și plecarea mai multor companii aeriene reprezintă:
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий