Ce legături are Morari cu Litvinenco. Comentariul ministrului

15 oct. 2021,, 11:17   Societate
3878 0

Ministrul Justiției, Sergiu Litvinenco, dezminte informațiile precum că Viorel Morari ar sta în spatele reținerii procurorului general suspendat, Alexandr Stoianoglo, transmite Noi.md cu referire la jurnal.md.

„Este un fals, pentru că eu pe Viorel Morari nu-l cunosc, l-am văzut o singură dată prin 2018, la o masă rotundă, el era procuror Anticorupție, eu eram membru al Biroului Permanent din cadrul unui partid de opoziție și discutam despre corupție în general”, a declarat Litvinenco.

„Masa rotundă era organizată de delegația Comisiei Europene în Republica Moldova și atît, ulterior, nu l-am văzut niciodată în viață, nu am discutat cu el niciodată și nu am absolut nicio comunicare cu el și, evident, că mă deranjează cînd se spune că Viorel Morari are un cuvînt de spus în ceea ce facem, de exemplu reformele pe care vrea să le facă PAS-ul în justiție, sau ne consultă cu anumite chestiuni, nu este adevărat.

Nu ne-a consultat, nu ne consultă și nici nu ne va consulta. (...) Este o percepție total greșită, falsă și manipulatorie.

Eu cred că Viorel Morari este o persoană care trebuie să demonstreze în instanță dacă el nu a comis fărădelegi pe timpul lui Plahotniuc, pentru că există suspiciuni că a fost implicat în mai multe acțiuni ilegale pe timpul lui Plahotniuc”, a declarat Sergiu Litvinenco, în cadrul emisiunii „Cabinetul din Umbră”, de la Jurnal TV.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?