Ce i-au spus locuitorii din Țipala președintei Maia Sandu

27 sep. 09:00   Societate
3863 0

Necesitatea unor proiecte de infrastructură comunitară, cum ar fi asigurarea cu apă potabilă și sistem centralizat de canalizare a fost subiect de discuție în cadrul vizitei președintei Maia Sandu în cîteva localități din raionul Ialoveni.

Locuitorii din Țipala au spus în sat au fost realizate mai multe proiecte sociale. Cu toate acestea, mai sînt multe probleme de rezolvat, afirmă oamenii.

„S-a vorbit despre toate problemele. Sperăm la mai bine să fie în țară, să se termine toate problemele”. „Drumurile s-au făcut, dar mai trebuie reparație prin sat”.

În cadrul întîlnirii, oamenii au avut ocazia să vorbească despre problemele lor stringente, notează Noi.md cu referire la Moldova 1.


„Sînt rețineri de salarii cu lunile în diferite ramuri. E sfîrșit de septembrie, iar ultimul salariu, pe care l-am primit a fost pentru iunie”.

În cadrul vizitei, Maia Sandu le-a vorbit sătenilor despre reforma justiției, combaterea corupției și fortificarea economiei.

„Ca să putem să creștem mai mult, mai ales, pensii, dar și salarii, trebuie să avem o economie mai puternică și aici lucrurile stau mai prost pentru că noi avem mai puțini oameni care lucrează în Republica Moldova, care să contribuie și la fondul social, dar și la bugetul statului”, a menționat șefa statului.

În satul Țipala din raionul Ialoveni, trăiesc peste 4000 de oameni.

1
0
0
1
28

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?