COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 937 115   INFECTAȚI 363 110(+659)   TRATAȚI 348 276      DECESE 9141(+22)   Mai multe detalii 
Preşedintele stiri: 3016

Ce este dragostea? Opinie

16 aug. 21:00   Societate
1678 0

Cel mai bun răspuns la întrebarea: "Ce este dragostea?" a dat Apostolul Pavel în prima sa epistolă către Corinteni.

Această opinie a fost exprimată pe pagina sa de pe rețeaua socială de celebrul regizor, scenarist, producător, președintele Academiei de Film Nika, Andrei Koncealovski, transmite Noi.md.

"Întrebarea pe care mi-am pus-o de mai multe ori este ce este dragostea? Am vrut să repet ceea ce cred, dar m-am gîndit că cîteva idei din prima epistolă a Apostolului Pavel către Corinteni spun mult mai multe.

"Şi de aş avea darul proorociei şi tainele toate le-aş cunoaşte şi orice ştiinţă, şi de aş avea atâta credinţă încât să mut şi munţii, iar dragoste nu am, nimic nu sunt”.

Dragostea este îndelung răbdător, milostiv, dragostea nu pizmuiește, dragostea nu este exaltat, nu este mândră, nu a comis ofense, nu caută folosul său, nu este iritat, nu gândește răul... crede totul, speră totul, suferă totul.


Dragostea îndelung rabdă; dragostea este binevoitoare, dragostea nu pizmuieşte, nu se laudă, nu se trufeşte. Dragostea nu se poartă cu necuviinţă, nu caută ale sale, nu se aprinde de mânie, nu gândeşte răul... toate le suferă, toate le crede, toate le nădăjduieşte, toate le rabdă”, a scris Andrei Koncealovski.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Se împlinește un an de președinție a Maiei Sandu. Evaluați munca ei în această funcție
 X