TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

MAI multeminimizează

Ce cred locuitorii Moldovei despre acțiunile președintelui Maia Sandu (VIDEO)

Opinia locuitorilor țării cu privire la acțiunile și planurile președintelui Republicii Moldova, Maia Sandu, privind dizolvarea parlamentului diferă radical, deoarece o parte din cetățeni declară că susține în totalitate șeful statului, iar cealaltă parte spune că va vota pentru demisia sa la un eventual referendum.

Unii cetățeni au declarat că nu o susțin pe Maia Sandu și sînt gata să voteze împotriva ei la referendum, pentru că ea nu face nimic bun, situația din țară nu se schimbă spre bine, prețurile sînt în creștere, în creștere este și numărul de infectări cu covid, în același timp statul nostru este singurul în care încă nu a început vaccinarea cetățenilor împotriva COVID-19.

O parte din respondenți consideră că Maia Sandu nu ar trebui să se gîndească la dizolvarea parlamentului, dar să-și suflece mînecile și să se implice activ în formarea unui nou guvern, pentru ca acesta să poată lucra normal pentru oameni, avînd toate împuternicirile, să primim credite etc.

În opinia acestor cetățeni, dizolvarea Parlamentului, pe care o dorește Maia Sandu, nu va da nimic.


În același timp, alți cetățeni au declarat că o susțin pe Maia Sandu în toate acțiune sale și cred că ea este corect urmărește dizolvarea actualului parlament, deoarece el este foarte compromis și are nevoie de o "curățare" de participanții la furtul miliardului, de hoți și corupți. Ei atrag atenția asupra faptului că președintele țării nu va poate face nimic fără un parlament normal, iar astăzi acolo majoritatea deputaților sînt împotriva Maiei Sandu, de aceea parlamentul actual trebuie dizolvat cît mai curînd posibil, pentru a alege o noua componență pentru o muncă eficientă, în echipă.

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


MAI multe

Sondaj Toate

load