COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Ce continuă să-l bucure pe Moscovici în Moldova și ce a pregătit el pentru admiratorii săi

Ce continuă să-l bucure pe Moscovici în Moldova și ce a pregătit el pentru admiratorii săi

Naistul și compozitorul Constantin Moscovici, Artistul al Poporului Republicii Moldova, a pregătit o nouă surpriză muzicală pentru ascultătorii și spectatorii săi de care ei se vor putea bucura după ce vor fi ridicate actualele restricții, se va încheia pandemia și vor veni vremuri mai bune.

Constantin Moscovici a mărturisit în cadrul unui interviu că timpul petrecut în izolare din cauza pandemiei i-a dat lui și familiei lui posibilitatea să revizuiască multe lucruri. În special, cu privire la mulți oameni.

„Cineva și-a arătat ”partea cea mai bună” și te-a șters pur și simplu din lista lui. Mulți ți-au uitat numărul de telefon. Dar e minunat că au rămas prietenii adevărați, care mereu au fost alături: și la bine, și acum, la greu pentru toată lumea”, a menționat renumitul naist.


El a specificat că în plan muzical totul este perfect.

„Termin încă o antologie. M-am scufundat în experimente – intenționez să înregistrez mai multe compoziții cu talentatul compozitor, aranjator și pianist moldovean Mark Oselschii. Într-un stil total nou pentru mine. Care anume? Deocamdată este secretul meu și al lui Mark…”, a menționat Constantin Moscovici.

Potrivit lui, el a început să lucreze asupra unor opere clasice noi și se pregătește de jubileul, pe care îl va marca peste doi ani.

„Viața continuă. Familia mi-i alături, sănătoasă. Prietenii mi-s alături, pentru ei am întotdeauna rezervat un pocal de vin rece, făcut de mine. Și ceea ce m-a bucurat mereu și mă bucură este faptul că în Moldova există foarte mulți oameni talentați, frumoși, luminoși!”, a specificat celebrul naist.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load