TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Ce au discutat parlamentarii ruși cu activiștii publici moldoveni?

Ce au discutat parlamentarii ruși cu activiștii publici moldoveni?

O delegație a parlamentarilor ruși a susținut la Chișinău o întrevedere cu președinții organizațiilor publice moldovenești.

Discuțiile au avut loc la Ambasada Rusiei în Moldova. Din partea Rusiei la ea au participat Olga Epifanova, vicepreședinte al Dumei de Stat a Adunării Federale a Federației Ruse, Konstantin Kosaciov, Președintele al Comitetului Consiliului Federației al Adunării Federale a FR pentru Afaceri Internaționale, Iuri Fiodorov, senator al Consiliului Federației al Adunării Federale a FR, și Roman Romanov, Împuternicit cu afaceri al Federației Ruse în Moldova, relatează Noi.md.

În cadrul discuției reprezentanții organizațiilor publice moldovenești au vorbit despre activitatea structurilor conduse de ei, concentrîndu-se pe succesele și problemele de funcționare a acestora. Ei au mulțumit Rusiei pentru sprijinul acordat și au invitat parlamentarii ruși să participe la evenimentele dedicate celei de-a 75-a aniversări a Victoriei în Marele Război pentru Apărarea Patriei în anul viitor.

Membrii delegației ruse au remarcat, la rîndul lor, aportul semnificativ al organizațiilor publice din țară la menținerea relațiilor de prietenie dintre Rusia și Moldova și au subliniat că Rusia este întotdeauna deschisă cooperării.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load