COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 934 281   INFECTAȚI 363 110(+677)   TRATAȚI 347 118      DECESE 9090(+21)   Mai multe detalii 
Preşedintele stiri: 3014

Ce au căutat moldovenii pe Internet în ultimele trei luni

27 oct. 17:45   Societate
5172 0

Meme, știri, reportaje, Tiktok, Instagram - recunoașteți lista? Dacă sînteți un utilizator obișnuit de conținut pe Internet, știți cît de diversă poate fi căutarea în diferite browsere.

Echipa curioasă a Agenției SEOLITE a decis să verifice care sunt cele mai fierbinți subiecte pe care moldovenii le-au căutat pe internet în ultimul trimestru. Deci să înepem!

Cîntecul Irinei Rimes și Jah Khalib

Se pare că acest duo muzical atractiv a bucurat inimile amatorilor de muzică care s-au abonat rapid la lista preferințelor de căutare de pe YouTube. De la lansarea versiunii demo pînă la versiunea cu videoclipul oficial, piesa a cîștigat cu ușurință peste un milion de vizualizări. Preferințele muzicale ale publicului moldovenesc par să se încadreze cu brio în topurile europene, urmînd pas cu pas piața de divertisment din CSI.


TikTok și tendințele sale

Platforma chineză Tik Tok este acum foarte populară în rîndul internauților. Apropo, potrivit statisticilor oficiale, consumatorii de TikTok petrec în medie aproximativ 52 de minute pe zi doar vizionînd milioane de videoclipuri disponibile pe platformă. Psihologii bat alarma și confirmă riscul ridicat de dependență în rîndul tinerilor care trăiesc pe TikTok, Facebook și Instagram.

Baby stop – cîntecul celor tineri și neliniștiți

Din nou, o melodie care vine la noi din regatul Tik Tok și este semnată de Bakardi, un interpret rap din Rusia. Se pare că interesul utilizatorilor de Internet este în creștere în comparație cu melodiile care pot fi utilizate în montajele pentru TikTok.

De asemenea, listă este completată și de bloggerița Daria Zoteeva și serialul sud-coreean de la Netflix, "Squid Game".

2

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Guvernul anunță că există un deficit de personal în structurile de stat. În opinia dvs., cum am putea rezolva această problemă?
 X