X 
Puterea stiri: 7442
Criza energetică stiri: 1124

Ce ar trebui să știe orice conducător de colective creative

10 mai. 2020,, 21:00   Societate
3027 0

Jurnalista de televiziune, regizoarea, producătoarear, personalitatea publică, producătorul general al postului de televiziune "Format TV", academiciană al Academiei Ruse de televiziune, membră a Asociației Naționale de Radio și Televiziune din Rusia, academiciană a Academiei Eurasiatice de televiziune și radio, Oxana Barkovskaia a împărtășit pe rețelele de socializare regulile verificate de ani de zile ale conducătorilor colectivelor de creație.⠀

Ea a menționat că liderul unei echipei de creație, în primul rînd, trebuie să fie cît mai accesibil în orice moment al zilei și al nopții. Omul de creație nu lucrează între orele 9:00 și 18:00, ceea ce înseamnă că ideea lui genială va trebui discutată și la ora trei dimineața.⠀

În plus, Oxana Barkovskaia nu-i sfătuiește pe conducătorii de colective creative să "includă" propria importanță și inaccesibilitate.

"Dacă deadlinele "ard" și proiectul dvs. este pe punctul de a eșua, un adevărat lider va veni în ajutorul întregii sale echipe. Împreună cu colegii săi, el va fuma cîteva pachete de țigări, va bea litri de cafea, iar dimineața va oferi un rezultat incredibil din munca efectuată", a spus ea.

De asemenea, Oxana Barkovskaia a numit importantă capacitatea de a "putea auzi și asculta", subliniind că nici o experiență profesională și de viață nu va înlocui ideile proaspete pe care le aduc unitățile creative tinere. În caz contrar, produsul final este condamnat la mucegai.


De asemenea, ea a atras atenția asupra faptului că este important ca directorul echipei creative să știe nu numai despre potențialele posibilități creative ale unei sau altei persoane din echipă, ci și despre problemele sale.

"Este greu de creat atunci cînd gîndurile îți sînt la mama bolnavă, la ultimele zile de plată a împrumutului sau cînd ceva te înțeapă în spate. Conducătorul unei echipe creative ar trebui să cunoască toate aceste lucruri și chiar să încerce să-și ajute subalternii. Însă este foarte important să nu cadă într-o relație de familiaritate sau lașitate", a subliniat Oxana Barkovskaia.


Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre faptul că zborurile directe către Moscova au fost interzise?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав