COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 937 115   INFECTAȚI 365 713(+548)   TRATAȚI 349 581      DECESE 9192(+30)   Mai multe detalii 
Preşedintele stiri: 3020

Ce a spus Dodon despre soarta fostului Stadion Republican?

26 iul. 2019,, 12:00   Societate
3494 2

Nu există deocamdată claritate cu privire la transmiterea teritoriului fostului Stadion Republican din Chișinău pentru construirea unei noi ambasade a SUA în Moldova, negocierile cu partea americană nu s-au încheiat, acolo există o serie de probleme, deoarece o treime din teren nu mai este proprietate a statului.

Despre acest lucru a declarat președintele Moldovei, Igor Dodon, în cadrul unui interviu pentru portalul Noi.md.

Șeful statului a fost întrebat despre soarta fostului Stadion Republican, avînd în vedere faptul că societatea nu dorește categoric transmiterea acestui teren ambasadei SUA.

Președintele a menționat că de acest lucru se ocupă guvernul. "Vreau să văd cum se va termina totul, căci așa și nu există claritate, negocierile cu partea americană continuă. Acolo există și altă problemă: o treime din teren nu mai este proprietate a statului. Acolo sînt diferite baruri, restaurante, Șor a mai înhățat ceva. E o confuzie totală. Dacă va continua în acest mod, ne vor lua totul și nici nu vom ști despre aceasta. De aceea acum Guvernul trebuie să se clarifice cu această situație, după care ne vom așeza împreună și vom decide ce facem mai departe”, a menționat Igor Dodon.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Se împlinește un an de președinție a Maiei Sandu. Evaluați munca ei în această funcție
 X