COVID-19 în MOLDOVA

Ce a făcut sau nu a făcut primarul (VIDEO)

Ce a făcut sau nu a făcut primarul (VIDEO)

Primarul comunei Ivancea, Boris Ochișor, și echipa sa, spun minciuni și își atribuie în permanență meritele altora, cu care nu au nuci o legătură, pentru a-și justifica cumva inacțiunea în soluționarea celor mai importante probleme ale localnicilor.

În același timp, de fapt, prin activitatea sau inacțiunea sa, în unele cazuri, Primarul Ivancea și echipa sa au adăugat doar o serie de probleme locuitorilor acestei comunități.De această părere este consilierul Consiliului local al comunei Ivancea, raionul Orhei, Victor Marahovschi, care în mesajul său video către cetățeni a adus numeroase exemple de minciuni a primarului de Ivancea, Boris Ochișor și a echipei sale, transmite Noi.md.

În special, Victor Marahovschi a menționat că, în ultimul timp, circulă foarte activ ideea că gazificarea în Brănești, Furceni și a restului caselor din Ivancea se face cu ajutorul primarului Ochișor și acesta este meritul său, a echipa sale, a partidului.


"Este o minciună! Doar pentru faptul că proiectul de gazificare a existat de mai mulți ani în toate cele trei sate. Și cam în această perioadă, cu un an în urmă, echipa noastră a PSRM a obținut alocarea de mai mult de 1 milion de lei pentru a începe gazificare în Brănești și Furceni și terminarea gazificării în Ivancea, iar ei au luat și au spus că acesta este meritul lor", a spus consilierul în Consiliului local al comunei Ivancea.

Potrivit lui, minciunile lui Boris Ochișor și ale echipei sale se văd absolut peste tot, în toate detaliile.

"De exemplu, fîntîna de lîngă gimnaziul din Furceni. Oamenii au făcut reparații acolo din banii lor, cu forțele proprii au ridicat totul, au făcut totul singuri. Dar neapărat după aceasta trebuia să apară acolo primarul și reprezentantul acestuia pentru a spune că acesta este meritul lor... Gimnaziul din Furceni. Personal, directorul gimnaziului, Claudia David, s-a adresat diferitor instituții, organizații, a făcut rost de bani pentru reparație. Și iarăși, toți spun că este meritul primarului și al partidului său. Toate meritele lor constau în faptul că consilierii lor merg la gimnaziu și cerșesc ca să li se dea ba una, ba alta, ba a treia", a menționat Victor Marahovschi.

De asemenea, el a atras atenția asupra faptului că pe rețelele de socializare primarul și echipa sa vorbesc foarte activ despre realizările, că repară drumuri, le asfaltează.

"Ce drumuri asfaltați? Dacă acesta este un Program național și a fost decizia guvernului din 20 mai 2020 cu privire la alocarea a 1 milion 371 mii de lei pentru asfaltare și a fost decizia Consiliului, în care pur și simplu au indicat unde vor să pună asfaltul pe o porțiune de drum de 456 de metri. Pur și simplu statul ne-a întrebat unde vreți să vă punem asfaltul, iar ei spun că ei au reușit acest lucru. Ce ați reușit? De ce atunci n-ați putut repara drum pentru Furceni, pentru Brănești? Ați uitat că există și alte sate în comună? Primăria nu are nimic de-a face cu asta. Nici licitație nu a organizat, nici banii nu a alocat, nici tehnicienii pentru controlul efectuării lucrărilor nu a dat. Dar în schimb ei apar imediat", a subliniat consilierul Consiliului local al comunei Ivancea.

Potrivit lui, primarul comunei Ivancea, Boris Ochișor și echipa sa vorbesc mult și deseori pe rețelele de socializare despre instalarea unor borduri, trotuare.

"Ce construiți? Dacă drumul central din satul Ivancea aparține întreprinderii de stat "Administrația de stat a drumurilor" și trotuarele sînt amplasate pe teritoriul lor. Și dacă în cazul asfaltului pentru drumul menționat mai sus cel puțin au întrebat Primăria unde vreți să-l pună, aici nici măcar nu au întrebat primăria, pentru că acesta este teritoriul lor. Este un program național. Aceasta este alocarea de bani în întregime din partea statului. Primăria nu are nimic de-a face cu asta. Dar ei promovează în mod activ ideea că o fac... Minciuni!. Cu ce se poate lăuda primarul în acest caz este că a făcut drumuri dezgustătoare în Furceni și Ivancea. Cu o lună în urmă, au început construcția drumului în Brănești, dar cum a fost acolo o groapă, așa și a rămas. Putem menționa drumul central din Ivancea, ambrozia peste tot pe la periferii, de care se plîng persoanele în vîrstă care nu pot respira din cauza alergiei. Vă putem aminti întreruperile constante de apă în Ivancea, gunoiștea din centrul orașului Brănești și multe altele. Asta e tot ce a făcut primarul sau ce nu a făcut", a subliniat consilierul Consiliului local al comunei Ivancea.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load