COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Cazurile celor care dețin averi ascunse, în vizorul ANI

Procuratura Generală (PG) a transmis Autorității Naționale de Integritate (ANI) materialele cu privire la pretinsele averi ascunse în cazurile adjunctul procurorului general, Ruslan Popov și șefului oficiului Ciocana al Procuraturii Chișinău, Igor Popa.

Într-o intervenție video procurorul general Alexandr Stoianoglo a declarat că s-a autosesizat în cazul investigațiilor jurnalistice privind pretinsele averi ale subalternilor săi și a expediat cazurile pentru a fi investigate de ANI.

Anterior, Anticoruptie.md a scris că șeful oficiului Ciocana al Procuraturii Chișinău, Igor Popa, fost procuror general adjunct în perioada guvernării PDM, locuiește într-un apartament de lux din centrul Chișinăului. Locuința nu se regăsește în declarația de avere și interese a oficialului, la fel ca și alte bunuri pe care acesta le folosește.

Iar despre adjunctul procurorului general, Ruslan Popov, a scris că i-a împrumutat tatălui său, Alexandru Popov, un pensionar în vârstă de peste 70 de ani din satul Mileștii Mici, raionul Ialoveni, un milion 50 de mii de lei.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load