COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Cazul Tranga: Trabo Plus înseamnă Tra (Tranga) și Bo (Bonea Oleg)

Cazul Tranga: Trabo Plus înseamnă Tra (Tranga) și Bo (Bonea Oleg)

În interviul său scandalos și fără consecvență, acordat de Viorel Varzari unuia dintre portalurile moldovenești, acesta și-a spus versiunea sa de descifrare a cuvîntului Trabo din denumirea companiei "Trabo Plus" - proprietarul lanțurilor La Placinta și Andis Pizza.

Potrivit lui Viorel Varzari, "Tra" reprezintă Tranga (numele principalului proprietar, care este în prezent arestat de Procuratură),iar "Bo" - Bolgar (porecla dată lui Grigorii Caramalac).

Redactorii site-ului www.noi.md s-a adresat unuia dintre membrii familiei lui Andrei Tranga. Se pare că a doua parte a cuvîntului "Trabo" înseamnă nu "Bolgar", ci Bonea Oleg - partenerul lui Andrei, care a stat la fondarea companiei, dar care, chiar înainte de deschiderea primului restaurant, a părăsit echipa de fondatori și s-a stabilit peste hotare.


În arhive există documente corespunzătoare.

În același timp, toate acuzațiile lui Viorel Varzari împotriva lui Andrei Tranga se bazează pe presupusa sa legătură cu Gregorii Caramalac. Evident, organele legii ar trebui să examineze cu atenție și alte aspecte ale acestui interviu din punct de vedere al autenticității lor.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load