Coronavirus stiri: 8125
Obiectiv european stiri: 322
Criza energetică stiri: 900

Cazul Orizont: Una din soțiile profesorilor condamnați cere să fie parte la proces

11 sep. 2020,, 14:45   Societate
2413

Una dintre soțiile profesorilor de la liceul Orizont extrădați în Turcia atacă la Curtea de Apel sentința de condamnare a fostului șef SIS, Vasile Botnari și solicită să fie parte la proces.

Cel puțin asta se arat într-o cerere publicată de colegii de la „Cutia Neagră”.

În cerere se scrie că „Nu mi-a fost oferită calitatea procesuală în cauza penală, nici soțul TUFEKCI Mehmet Feridun în calitate de victimă a acțiunilor lui Bornari Vasile și altor subiecți neinvestigați și nici TUFEKCI Galina, soția lui TUFEKCI Mehmet Feridun. Nu mi-au fost aduse la cunoștință nicio ordonanță de pornire a urmăririi penale sau alte acte procesuale din cauza penală nominalizată”, se arată în cerere, transmite unimedia.info.

Amintim că Procuratura Generală a venit cu unele declarații după ce în spațiu public au apărut mai multe speculații în cazul condamnării fostului director al SIS. Într-un comunicat de presă, instituția menționează „în contextul pretențiilor cu privire la prestația procurorului care a gestionat acest dosar, s-a dispus efectuarea unei anchete de serviciu în cadrul căreia vor fi stabilite obiectiv toate circumstanțele de fapt ale acestui caz”.

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

[No canvas support]
  • Votat 0
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав