TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Cauză penală. Ce riscă Grigorciuc pentru că a agresat un procuror

Cauză penală. Ce riscă Grigorciuc pentru că a agresat un procuror

Procuratura municipiului Chișinău, oficiul Botanica, a pornit o cauză penală pe cazul altercației dintre Grigorciuc și un procuror.

Aceasta urmează să informeze Procuratura Generală și Procuratura municipiului Chișinău, Oficiul Principal, despre acțiunile de urmărire penală întreprinse, dar și despre măsurile preventive aplicate.

În cadrul cauzei penale, Procuratura municipiului Chișinău, Oficiul Botanica, a ridicat probe video, precum și a audiat martori oculari ale celor întîmplate. Cauza penală a fost pornită în temeiul bănuielii rezonabile de comitere a infracțiunii de huliganism.


Potrivit legii, această infracțiune se pedepseşte cu amendă în mărime de la 750 la 1350 unităţi convenţionale (de la 37.500 la 67.500 de lei) sau cu închisoare de pînă la 5 ani.

Amintim că în după amiaza zilei de miercuri, 11 septembrie 2019, un procuror a fost agresat fizic de către Pavel Grigorciuc, în timp ce primul ieșea din Curtea de Apel Chișinău. Acesta i-a aplicat lovituri în diferite regiuni ale corpului, astfel încît victima a fost supusă examinării medico-legale și internată în spital.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load