X 
Incendii stiri: 687
Cazul Șor stiri: 585
Preşedintele stiri: 3718

Cauți de lucru - vino la Tîrgul Locurilor de muncă

17 mai. 16:00   Societate
2590 0

Peste 3 000 de oferte vor fi făcute persoanelor aflate în căutarea unui loc de lucru, inclusiv refugiaților din Ucraina, în cadrul Tîrgul Locurilor de Muncă. Evenimentul va fi organizat miercuri, 24 mai 2023, în capitală, la Palatul Republicii.

Locurile de muncă vor fi oferite de 50 de angajatori din diferite ramuri ale economiei. Printre profesiile solicitate sunt, bunăoară, cele de: psihologi, polițiști, specialiști în instituții publice, casieri, bucătari, cofetari, conducători troleibuze, lăcătuși auto, conducători auto, etc

Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă vor putea negocia nemijlocit cu angajatorii privind locurile de muncă libere și condițiile de ocupare a lor, vor prezenta angajatorilor CV-ul şi vor stabili interviuri de angajare.

În cadrul Tîrgului, vor fi prezente 25 instituții de învățămînt, care vor oferi informaţii privind serviciile de formare profesională, inclusiv meseriile/profesiile în instruirea adulților.

Totodată, Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă organizează în perioada 22-28 mai 2023 Tîrgul on-line a locurilor de muncă.


1
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre decizia de a confisca mașina șoferilor care conduc în stare de ebrietate?